Categories: 2017
      Date: 06.09.2017
     Title: SMH-IS 3.MAJ sudjeluje u radu tijela za praćenje novog modela plaće

Zajedničko tijelo za praćenje implementacije novog modela obračuna i isplate plaća počinje s radom.Nakon što je potpisan Aneks Kolektivnog ugovora te primjeni novog modela obračuna plaća u ULJANIK Grupi stekli su se uvjeti za rad Zajedničkog tijela za praćenje implementacije novog modela obračuna plaće.

Sukladno KU i Sporazumu sindikati potpisnici (Sindikat 3.MAJ, JS i SMH-IS) i poslodavac osnovali su zajedničko tijelo za praćenje implementacije kao jedinu ovlaštenu instancu za raspravu i eventualne korekcije u primjeni novog modela obračuna i isplate plaća.

Naime samo potpisnici mogu sudjelovati u daljnjim razgovorima oko analize novog obračuna, sistematizacije radnih mjesta, koeficijenata po radnim mjestima i ostalim aktima koji proizlaze iz novog Aneksa III KU.

SMH-IS 3.MAJ je ranije dostavio svoje prijedloge oko novog obračuna, sistematizacije radnih mjesta, koeficijenata po radnim mjestima.

Ovim putem iz SMH-IS pozivamo sve zainteresirane da se obrate u Ured SMH 3.MAJ koji je potpisnik KU uz navedene sindikate u svezi bilo kakvih tumačenja, upite ili moguće primjedbe koji će upite svojih članova proslijediti na Zajedničko tijelo u kojem će SMH aktivno sudjelovati.